Boğaziçi Kütüphanesi'nde oturma eylemi başladı!

Boğaziçi Üniversitesi'ne AKP'de siyaset yapan Melih Bulu'nun dışarıdan rektör atanmasına karşı eylemler sürerken bir öğrenci kütüphanede oturma eylemine başladı.

Boğaziçi Üniversitesi'ne AKP'de siyaset yapan Melih Bulu'nun dışarıdan rektör atanmasına karşı eylemler sürerken bir öğrenci kütüphanede oturma eylemine başladı. 

Boğaziçi Üniversitesi'ne Melih Bulu'nun rektör atanmasına, öğretim üyeleri her gün rektörlüğe arkalarını dönerek tepki gösteriyor. Öğrenciler de kampüste çeşitli etkinlikler düzenleyerek ve sosyal medya üzerinden protestolarını sürdürüyor.

Bugün de bir öğrenci kütüphanede oturma eylemine başladı. Buna ilişkin duyuru Boğaziçi Direnişi adlı sosyal medya hesabından yapıldı. Paylaşımda, "Kütüphanede bir arkadaşımız oturma eylemine başladı" denildi.

Fotoğrafta bir öğrencinin kütüphanede oturma eylemi yaptığı görülüyor.

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü