Boğaziçi'nde öğrencilerin çadırına özel güvenlikten müdahale!

Kayyum rektör Melih Bulu'ya yönelik öğrencilerin tepkileri sürmeye devam ederken bugün öğrencilerin kurmak istediği çadıra özel güvenlik müdahale ettiği öğrenildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Melih Bulu'ya yönelik, öğrencileri ve akademisyenlerin tepkileri sürmeye devam ediyor. Akademisyenler, rektörlük binasına sırtlarını dönerek nöbetlerini tutmaya devam ederken; öğrenciler ise bir süredir kaldırılan çadırlarını yeniden kurmaya çalıştı. 


 
Bu sırada ise özel güvenlik ile aralarında kısa süreli bir arbede yaşandı. Akademisyenlerin de tepki gösterdiği özel güvenlik ekiplerinin geri çekilmesinin ardından öğrenciler nöbet çadırlarını kurdu.

Güncel Haberleri

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında Yeni Gelişme! Gözaltı Sayısı 10’a Çıktı
Kurtlar Vadisi Senaristlerinin Kaşif Kozinoğlu İfadesi Ortaya Çıktı: "Tesadüfen Denk Geldi"
Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: 47 Şüpheli Adliyede
Sebze ve Meyve Piyasasında Büyük Operasyon: 41 Firma Yöneticisine Gözaltı Kararı
Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrıldı! Yıllar sonra gelen Kaşif Kozinoğlu soruları