Brunson'un evinden ilk fotoğraf

Tahliye olan Brunson, bavulunu hazırladı

Türkiye ve ABD arasında krize neden olan Rahip Brunson, tahliyesinin ardından evinde bavullarını hazırlarken görüntülenen Brunson'un evinden ilk fotoğraf geldi.

FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla 35 yıl hapis cezasıyla yargılanan Rahip  Andrew Craig Brunson hakkında karar çıktı. Mahkeme, Rahip Brunson'un ev hapsi ve yurt dışı yasağını kaldırdı.

Brunson'a 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Ancak yattığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi.

Tahliyenin ardından Brunson, Alsancak’ta bulunan evine geçti. Evinde hazırlıklara başlayan Brunson, Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmek için hazırlık yapmaya başladı.

Akşam saatlerinde ABD’ye askeri bir uçakla gitmesi beklenen Rahip Brunson’ın evinde çekilen fotoğraf karesinde bir yandan telefon trafiği yaşarken, bir yandan da bavullarını hazırlarken görüntülendi.

iha

Güncel Haberleri

Trafik kazası mağdurlarının peşine düşmüşler! 4 ilde dev operasyon
Enver Altaylı'nın Kozinoğlu soruşturmasında ifadesi için yeni gelişme
Emin Olcay yıllar sonra konuştu: Kurtlar Vadisi'nin perde arkasını anlattı
Usulsüz vatandaşlık soruşturmasında ikinci dalga! 30 şirkete kayyım, 72 gözaltı
Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”