Brunson'un evinden ilk fotoğraf

Tahliye olan Brunson, bavulunu hazırladı

Türkiye ve ABD arasında krize neden olan Rahip Brunson, tahliyesinin ardından evinde bavullarını hazırlarken görüntülenen Brunson'un evinden ilk fotoğraf geldi.

FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla 35 yıl hapis cezasıyla yargılanan Rahip  Andrew Craig Brunson hakkında karar çıktı. Mahkeme, Rahip Brunson'un ev hapsi ve yurt dışı yasağını kaldırdı.

Brunson'a 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Ancak yattığı süre göz önüne alınarak tahliye edildi.

Tahliyenin ardından Brunson, Alsancak’ta bulunan evine geçti. Evinde hazırlıklara başlayan Brunson, Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmek için hazırlık yapmaya başladı.

Akşam saatlerinde ABD’ye askeri bir uçakla gitmesi beklenen Rahip Brunson’ın evinde çekilen fotoğraf karesinde bir yandan telefon trafiği yaşarken, bir yandan da bavullarını hazırlarken görüntülendi.

iha

Güncel Haberleri

Ferdi Zeyrek'in sağlık durumunda son durum
Güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e geçmiş olsun telefonu
Çanakkale'de 5.2 büyüklüğünde deprem!
CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz