Bu çocuklarla baş edemezsiniz!

Sokak röportajında ekonominin iyi olduğunu savunan bir kadına çocukların "Abla ekonomi iyiyse bize birer tane dondurma alsana" sözleri dikkat çekti.

Sokak röportajlarında her geçen gün daha ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. AKP'yi destekleyen vatandaşların "ekonomi iyi" çıkışlarına da geçinemeyenler her gün daha yaratıcı yanıtlar veriyor.

Sokak röportajında ekonominin iyi olduğunu savunan bir kadın ile ilkokul çağındaki çocukların ekonomi tartışması dikkat çekti.

Halk ekmeğin bile artık pahalı olduğunu söyleyen çocuklara tepki gösteren kadın ısrarla ekonominin iyi olduğunu söyleyince, çocuklardan birinin "Abla ekonomi iyiyse bize birer tane dondurma alsana" sözleri çevredekilerin gülümsemesine neden oldu.

Güncel Haberleri

Çanakkale'de 5.2 büyüklüğünde deprem!
CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz
İstanbul'da Kurban Bayramı'nda yollar bomboş kaldı
İstanbul'da Kurban Bayramı'nda yollar bomboş kaldı
AKP ile MHP arasında bayramlaşma trafiği