Bunu da yaptılar: Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri yola serildi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Türk Bayrağı ile Atatürk posterlerinin yola serilmesi ve üzerinden araç geçmesiyle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyetin ilanının 97. yıl dönümü öncesi Alaşehir ilçesinde Türk bayrağının ve Atatürk posterlerinin yola serilmesi ve üzerinden araçların geçmesiyle ilgili görüntülerin sosyal medyaya ve çeşitli yayın organlarına yansımasıyla ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada "Olayın meydana gelmesinde ihmal ya da kusuru bulunanlarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır." ifadesine yer verildi.

Güncel Haberleri

Yaprak Dökümü'nün Şevket'i son hali sosyal medyada gündem oldu
Haluk Levent'in Emniyet ifadesi: ‘Usulsüzlük diyebilirsiniz ama yolsuzluk diyemezsiniz’
Cem Yılmaz'ın Haluk Levent esprisi yeniden gündem oldu: '1 TL'lik vurgun varsa ülkeyi terk ederim'
ABD'li Temsilci, Pentagon'a 350 milyar dolarlık ek bütçeyi, 'komünizmle mücadele' söylemiyle savundu
15 Temmuz'un 10. yılına özel 5 lira basıldı