Canlı yayında Süleyman Soylu hakkında çarpıcı iddia! "Gizlice gitti..."

Süleyman Soylu ile ilgili iddialar gün geçtikçe artıyor... Son olarak Gazeteci İpek Özbey, Halk TV canlı yayınında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Süleyman Soylu ile ilgili iddialar gün geçtikçe artıyor... Son olarak Gazeteci İpek Özbey, Halk TV canlı yayınında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Halk TV'de yayımlanan "Perdenin önü arkası" adlı programa katılan gazeteci İpek Özbey, çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Gazeteci İpek Özbey, Süleyman Soylu'nun Diyarbakır annelerine "Erdoğan'a beni övün" dediğini öne sürdü.

Özbey'in şunları söyledi:

"Sabah erken saatlerde Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi konuşulmaya başlandı. Bana dendi ki iki gün önce Süleyman Soylu gizlice Diyarbakır'a gitti, basına haber verilmedi. Hiçbir fotoğrafının çekilmesine izin verilmedi ve bu sabah geri döndü denildi.

Sonra "Süleyman Soylu Ankara'ya gitti ama daha sonra Erdoğan'ın uçağı ile Diyarbakır'a geldi." denildi. O arada neden gidildiğini bilmiyorum. Orada Diyarbakır anneleri ile konuşmasında "Beni Erdoğan'a övün" dediği söyleniyor."

Gündem Haberleri

Cemil Önal Cinayeti: Derin İlişkiler Ağı, Şantaj Kasetleri ve Falyalı’nın “Kasası”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!