CHP İstanbul İl Gençlik Kolları'nın yeni başkanı belli oldu!

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları’nın yeni başkanı seçildi.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları’nın kongresi Beşiktaş’ta bulunan Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

BURKAY DÜZCE

Mevcut CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu’nun aday olmadığı kongrede il başkanlığı için Burkay Düzce ve Alican Yiğit yarıştı. Kongrede 326 il delegesinden 309’u oy kullandı. 

Burkay Düzce 176   oy alarak kongreyi kazandı ve İstanbul’un yeni başkanı oldu. Kongrede Alican Yiğit ise 131  oy aldı. 2 oy da geçersiz sayıldı.

Kongrenin divan başkanlığını CHP eski İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Karakoç yaptı.

Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP İstanbul Gençlik Kolları kongresine CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP PM Üyesi Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul milletvekilleri Gülay Yedekçi, Sezgin Tanrıkulu ve Barış Yarkadaş katıldı.Kongre öncesinde konuşan iki aday, kongrenin sonucunun ne olursa olsun kazananın Cumhuriyet Halk Partisi’nin olacağına ve kongreden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarına vurgu yaptı.

ALİCAN YİĞİT

İŞTE KONGREYİ KAZANAN BURKAY DÜZCE’NİN LİSTESİ:

Güncel Haberleri

Dünyanın en uzun menzilli otomobili satışa sunuldu: Tek şarjla 1.100 kilometre
Avukatın adını kullanarak bir günde 1 milyon liralık vurgun yaptılar
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 2. dalga: Çok sayıda gözaltı
Fon soruşturmasında 11 tutuklama daha: Eski TCMB Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci de tutuklandı
Şanlıurfa depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan açıklama: Daha büyük deprem bekleniyor mu?