CHP Lideri Kılıçdaroğlu Gaziantep’te Bakırcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı için geldiği Gaziantep’te Bakırcılar Çarşısı esnafının dertlerini dinledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı için geldiği Gaziantep’te Bakırcılar Çarşısı esnafının dertlerini dinledi. 

 Kılıçdaroğlu, bir bakırcı çırağını gördü ve “Kaç yılda bir usta yetişiyor” diye sordu. Bakırcı ustası ise “Öğrenmenin yaşı yok” diye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu bir dükkanda gencin ikram ettiği ayranı içti.

Kılıçdaroğlu, dükkanda oturan genç yurttaşlarla bir süre sohbet etti. Yurttaşlar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da geldiğini hatırlatarak, “İlgiden memnun musunuz?” diye sordu. Kılıçdaroğlu, memnun olduklarını ancak esnafın dertli olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, yurttaşlara Gaziantep Üniversitesi’nin şehre katkısını sordu. Yurttaşlar büyük katkısı olduğunu ancak pandemi nedeniyle üniversiteler kapalı olduğu için hareketlilik yaşanmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu Türkiye’nin büyük sorunları arasında işsizliğin olduğunu belirtti. Muhasebeci olduğunu söyleyen genç de Kılıçdaroğlu’na katıldığını kaydetti. 

Kılıçdaroğlu çarşıyı gezerken yurttaşlar fotoğraf çektirdi ve selamlaştı. Kılıçdaroğlu bir bakırcı dükkanında kendisine hediye edilen “CHP” ile isminin yazılı olduğu altı ok amblemli bakır tepsiye işleme yaptı.  

Güncel Haberleri

'İyi Ki Doğdun' şarkısının bestecisi Dilek Kavraal'dan telif isyanı
Rojin'in babası duyurdu: Daha önce yapılmayan bütün incelemeler ele alınacak
Evlilik hazırlığı yapan Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık çiftinden aşk dolu kareler
Şair Ahmet Telli entübe edildi
Cumhurbaşkanından NATO liderlerine hediye: İşlemeli özel üretim toplu tabanca