'CHP'den istifa eden 3 vekil Hareket'e mi katılacak?' sorusuna Memleket Hareketi'nden yanıt

Muharrem İnce’nin öncüsü olduğu Memleket Hareketi’nin İzmir Temsilcisi Oğuz, CHP’den istifa etmiş olan üç Vekilin Memleket Hareketi ve İnce’nin kuracağı yeni partiye katılıp katılmayacaklarına ilişkin iddiaları cevapladı.

Muharrem İnce’nin öncüsü olduğu Memleket Hareketi’nin İzmir Temsilcisi Oğuz, CHP’den istifa eden 3 Vekilin Memleket Hareketi ve İnce’nin kuracağı yeni partiye katılıp katılmayacaklarına ilişkin iddialarını yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel’in Muharrem İnce’nin öncüsü olduğu Memleket Hareketi’ne ve İnce’nin kuracağı yeni partiye katılacağı iddia edilirken Memleket Hareketi İzmir Temsilcisi Cüneyt Oğuz, İz Gazete’ye flaş açıklamalarda bulundu. CHP’den istifa eden 3 Vekilin Memleket Hareketi ve İnce’nin kuracağı yeni partiye katılıp katılmayacaklarına ilişkin iddialara yanıt veren Memleket Hareketi İzmir Temsilcisi Oğuz, “Bu 3 Vekilin partiden ayrılma gerekçeleri Memleket Hareketi’nin varoluş felsefesiyle örtüşüyor. Ortak bir payda bulursak neden olmasın. Şu an, bize katılacaklar ya da bizimle beraber olacaklar gibi bir şey diyemem kararı kendileri vereceklerdir. Ama bu isimlerin siyasi yapısının Memleket Hareketi’ne daha yakın olduğunu söyleyebiliriz” açıklamasını yaptı.

Güncel Haberleri

Bakan Çiftçi acı haberi duyurdu: Eskişehir'de Uzman Çavuş şehit düştü
Sadettin Saran ve Ela Rümeysa Cebeci’ye 10 yıl hapis istemi
Yeni UFO belgeleri yayınlandı
Türk bayrağını sökerek yere atan şüpheli: 'Arada sırada kendimi kaybediyorum'
Haluk Levent'ten o iddia üzerine açıklama: 'Hayatım boyunca sigara dahi içmedim'