CHP’den Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için peş peşe açıklamalar

Erken seçimde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiği yönünde bugün üçüncü açıklama geldi. Milletvekili Gülay Yelekçi, Kılıçdaroğlu'nun çok namuslu, çok dürüst ve çok ahlaklı insan olarak CHP'ye oy vermeyenlerin de gönlünü kazandığını söyledi.

KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu olan CHP Milletvekili Gülay Yedekçi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi.

Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak'ın, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayının Kılıçdaroğlu olması gerektiği yönündeki açıklamalarından sonra CHP'den Kılıçdaroğlu'nun adaylığını isteyen bir görüş daha geldi.

CHP Milletvekilu Gülay Yedekçi, Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sonrası hayır cephesinin lideri olduğunu belirtti. Yedekçi, Kılıçdaroğlu'nun çok namuslu, çok dürüst ve çok ahlaklı insan olarak CHP'ye oy vermeyenlerin de gönlünü kazandığını söyledi.

‘KÜRT SEÇMENİN DE OYLARINI ALABİLİR’

Yelekçi, "Kürt seçmen Genel Başkanımıza gönül rahatlığı ve huzurla oy verebilir. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasının çok yerinde bir karar olacağını düşünüyorum" dedi.

Güncel Haberleri

AHBAP soruşturmasında yeni ayrıntılar: Avukat Ece Güner'in emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal hayatını kaybetti
Yaprak Dökümü'nün Şevket'i son hali sosyal medyada gündem oldu
Haluk Levent'in Emniyet ifadesi: ‘Usulsüzlük diyebilirsiniz ama yolsuzluk diyemezsiniz’
Cem Yılmaz'ın Haluk Levent esprisi yeniden gündem oldu: '1 TL'lik vurgun varsa ülkeyi terk ederim'