CHP'li Faik Öztrak, Erdoğan'ın depremi vuran illerde yaptığı "imar barışı" konuşmalarını paylaştı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, depremin yıkıma uğrattığı illerde AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı "imar barışı" konuşmalarını paylaştı.

Kahramanmaraşlı büyük deprem başta Maraş olmak üzere Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır'da büyük yıkıma yol açtı.

Türkiye'yi kahreden depremlerin ardından en çok konuşulan konulardan biri de bilim insanlarının "intihar" olarak nitelediği "imar barışı" oldu. 

"FELAKET GELİYORUM DERKEN..."

CHP Sözcüsü Faik Öztrak da "imar barışı" ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Öztrak, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay, Gaziantep ve Kahramanmaraş'taki çeşitli mitinglerde yaptığı "imar barışı" ile ilgili övgü dolu sözlerini "Felaket geliyorum derken..." sözleriyle paylaştı.

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu