CHP'li hangi büyükşehir belediye başkanı aday olmak istiyor? "Eğer genel başkanımız aday olmazsa..."

Yaklaşan seçimlerde altılı masa adayı belirlemek için gün sayarken CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından biri cumhurbaşkanı adayı olabileceğini ifade etti.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Karar TV’de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Savaş, "Cumhurbaşkanı adayı olmak ister misiniz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

"ALTILI MASA KARAR VERECEK"

Konuşmasına "Karar verici Lütfü Savaş değil. Burada altılı masa karar verecek. Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa bize de ona yardım etmek düşer" diyerek başlayan Savaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"TIP DOÇENTİYİM, ÜNİVERSİTE YÖNETMİŞ ADAMIM"

"Eğer sayın genel başkanımız aday olmazsa ben tıp doçentiyim, üniversite yönetmiş adamım. Geçmişim hem sahada hem de bürokraside çok parlak. Ben de diğer arkadaşlarım gibi yarışta olmak istiyorum."

"ADIMIN GEÇMESİNDEN ONUR DUYARIM"

"Ben de değerlendirilmek isterim. Aday adaylardan biri olmak isterim. Biz biraz kıyıda köşedeyiz. O yüzden duyulmamıştır. Adımın geçmesinden onur duyarım."

Gündem Haberleri

CHP'ye 'şaibeli kurultay' soruşturmasında kritik gelişme
PKK'nin 'fesih' açıklamasına Mansur Yavaş'tan 'referandum'lu tepki
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan PKK'nın fesih kararı sonrası ilk açıklama
Ahmet Türk'ten fesih kararı sonrası dikkat çeken açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan PKK'nın fesih açıklamasına ilk yorum