CHP'li isim, Ali Yerlikaya'yı öven muhalifleri uyardı: "Hepsi üzerlerine ne düşüyorsa onu yapan kurşun askerler"

CHP'li Şöhret Can Kolsuz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın göreve geldiği günden bu gene takdirle karşılanmasına ilişkin dikkat çeken bir 'uyarı'da bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yayınladığı sosyal medya videosu ile dikkatleri üzerine çekti.  

Yerlikaya paylaşımında "Çanakkale'de 'Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum' diyen kararlılıktır Cumhuriyet. İstanbul'da düşman gemilerine bakıp 'Geldikleri gibi giderler' diyen iradedir. Selam olsun Mustafa Kemal Atatürk’e" ifadeleri yer alırken bahse konu video, muhalif kimliğiyle bilinen çevrelerde de heyecan uyandırdı. Birçok kişi 'işte devlet adamı' ifadeleriyle Yerlikaya'yı övdü. 

"SOYLU ÇITAYI ÖYLE AŞAĞI ÇEKTİ Kİ SARILACAK BİRİSİNİ ARIYORSUNUZ"

Yerlikaya'ya yönelik bu büyük ilgi üzerine CHP'den bir uyarı geldi. Önceki dönem CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Örgütü Başkanı Şöhret Can Kolsuz, Yerlikaya'nın yakın geçmişte üstlendiği görevlere ve aldığı kararlara işaret ederek şu ifadeleri kullandı: 

"Soylu çıtayı öyle aşağı çekti ki sarılacak birisini arıyorsunuz ama bu beyefendi de doğru kişi değil. 

7 Mayıs 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasına el konuldu ve yerine Ali Yerlikaya kayyum atandı.  51 günlük kayyum sürecinde İBB'nin personel sayısı 82 binden apar topar 84.500'e çıktı. Bu işe alımların İBB'ye maliyeti 3.3 milyar ? oldu.

İstediğiniz kadar uğraşın, övgülere mazhar bir AKPli yok. Hepsi üzerlerine ne düşüyorsa onu yapan kurşun askerler. Silkelenip kendinize gelin. Sembollere, 2 tweete aldanıp tuzağa düşmeyin."

Gündem Haberleri

CANLI YAYIN | CHP Lideri Özgür Özel TBMM'de konuşuyor
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ifadeye çağrıldı
Özgür Özel ve 2 ismin dokunulmazlık dosyası Meclis'e geldi
Ameliyat oldu, sağlık durumu ciddiyetini koruyordu!
Ara seçim formülü: CHP'de 20 milletvekili istifa ediyor