CHP’li Tezcan'dan Erdoğan'a: Raconu mafya babaları keser!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli" sözlerine CHP'den ilk yorum geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, konuşmasında şöyle dedi:  “Kardeşlerim, zaman zaman kamuoyunda, medyada, partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmaların yaşandığına şahit oluyoruz. Genellikle sosyal medya hesapları veya kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda, birilerinin şahsımın adına adeta racon kestiği, herkese ayar vermeye çalıştığı anlaşılıyor.

Burada bir kez daha açık ve net olarak ifade ediyorum; benim, milletimle, partimle paylaşacağım bir düşüncem, bir teklifim, bir hissiyatım varsa, bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim. Bu da böyle bilinmeli.”

CHP’DEN İLK YORUM

Erdoğan’ın bu sözlerine CHP’den ilk yorum geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, “Raconu mafya babaları keser. Devletin tepesinde racon kesilmez” yorumunda bulundu.

Güncel Haberleri

3 yıl sonra evinden çıkan Barış yeniden eve kapandı: “Düzelmek istemiyorum”
YAYDER’de yeni dönem: Yeni yönetim ve denetim kurulları seçildi
Kiralık sosyal konut başvuruları tamamlandı: Kuralar ne zaman çekilecek?
Fon soruşturmasında 6 tutuklama daha: Tutuklu sayısı 51’e yükseldi
Savcı odasındaki pozlarıyla gündem olmuştu: Uyuşturucu testi pozitif çıktı