CHP'li Tuncay Özkan: "Fuat Oktay kim?"

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, Twitter'a uygulanan kısıtlama ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın sözlerine ilişkin konuştu.

CHP'li Tuncay Özkan, Cumhuriyet TV'de açıklamalarda bulundu. İktidarın yaptığı açıklamaların "palavra" olduğunu vurgulayan Özkan, "Milleti Twitter'a, Elon Musk'a şikâyet etmişler. 'Biz baş edemiyoruz, yönetemiyoruz, bu millet de kendi aralarında örgütleniyor, devletin yapamadığını millet yapıyor, bizim beceriksizliğimizi gizle, gerekçe olarak seni göstereceğiz, sen de bir şey deme' demişler" dedi.

"PİSTİ GÖTÜRMÜŞSÜNÜZ HATAY'DA FAYIN ÜZERİNE KURMUŞSUNUZ"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın CHP'li belediyelerin deprem yardımlarına tepki göstererek muhalefete yönelik "Siz kimsiniz?" sözlerine de yanıt veren CHP'li Özkan şunları söyledi:

"Pisti götürmüşsünüz Hatay'da fay hattının üzerine kurmuşsunuz, beton patlamış. Belediyemiz gitmiş yapmış ne var bunda gocunacak? Fuat Oktay kim? O kim de benim halkım için o işi yapan belediyemi küçümsüyor? Bu kibir ne? İşte bürokratik oligarşi diye buna diyoruz. Ya devletin bürokratı olurlar ya da siyasetin elemanı olurlar"

Güncel Haberleri

Sindoor Operasyonu’nun perde arkası ortaya çıktı: Hedefler nasıl belirlendi?
İtalya'da son 76 yılın en sıcak yaz mevsimi yaşandı
8 yıllık firar İstanbul’da sona erdi: Kadın kılığında yakalandı
Vanlı Kara Haydar gözaltına alındı: Düğününde takılan altınlar da mercek altında
KYK yurt sonuçları açıklandı