CHP'li vekillerden '#BüyükBaşkomutanATATÜRK' mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Orduları Başkomutanı seçilmesinin 96. yılında @hızlandırıcı adlı sosyal medya kullanıcısının başlatmış olduğu '#BüyükBaşkomutanATATÜRK' hashtagı ile Atatürk'e sahip çıkma eylemine pek çok CHP'li vekilin de destek vermesi üzerine etiket gündeme oturdu.

CHP İzmir Milletvekili ve Yurt Gazetesi yazarı Mustafa Balbay paylaştığı tweetlerde, '#BüyükBaşkomutanATATÜRK Başkomutan saray inşa ederek olunmaz ülke inşa ederek olunur.' , 'Başkomutanlık halka hükmetmekle değil, hizmet etmekle olur. #BüyükBaşkomutanATATÜRK' dedi.

'Bir milletin kaderi değişti'

CHP Genel Başkan Yardımcısı, CHP Antalya Milletvekili ve Yurt Gazetesi yazarı Çetin Osman Budak tweetinde, 'Tarihte Bugün 5 Ağustos 1921. TBMM tarafından Mustafa Kemal Paşa Başkomutan seçildi ve bir milletin kaderi değişti. #BüyükBaşkomutanATATÜRK' ifadelerini kullandı.

'Sözde değil özde #BüyükBaşkomutanATATÜRK'

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt paylaştığı tweette, '5 Ağustos 1921... Mustafa Kemal Paşa TBMM Orduları Başkomutanı... Sonra Sakarya, Dumlupınar, İzmir... Sözde değil özde #BüyükBaşkomutanATATÜRK' dedi.

Güncel Haberleri

İstanbul'da Pazar günü bu yollar trafiğe kapalı olacak
Müsavat Dervişoğlu kimdir?
Kardeşim Barış Özel işşiz, iş bulursa kendi bulur
Meral Akşener, Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etti
İYİ Parti’nin 2. Genel başkanı 63 oy fark ile belli oldu!