CHP'yi yasa boğan ölüm!

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyli yaşamını yitirdi.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören, CHP'de uzun yıllardır İzmir'de görev yapan Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyli hayatını kaybetti. 

CHP'li Serhadbeyli'nin ölümünü Konak Belediye Başkanı Abdül Batur duyurdu. 

"KARDEŞİMİZİ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM"

Batur "CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Konak Belediyesi Meclis Üyemiz, değerli yol arkadaşımız, sevgili dostumuz, kardeşimiz Nurten Serhadbeyi'ni kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Serhadbeyi’ne Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

"HEPİMİZDE EMEĞİ VAR"

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ise "Çok üzüldüm. Hepimizde emeği var. Konak İlçe Kadın Kolu Başkanımız Nurten Serhadbeyi'ni kaybettik. Acımız büyük. Büyük CHP ailemizin başı sağ olsun" açıklamasını yaptı. 

Güncel Haberleri

Otelin hamamında fenalaştı: 45 yaşındaki turist hastanede hayatını kaybetti
11 yıllık hayal gerçek oldu: Serenay Sarıkaya ile Ajda Pekkan düet yaptı
Adana'da dolandırıcılık ağı ifşa oldu: Sahte kadın profiliyle gasp tuzağı!
Başakşehir TEM'de TIR devrildi: 3 şerit trafiğe kapatıldı
Marmara’nın denizanaları ekonomiye kazandırılacak: Genç mühendislerden JellyGen projesi