Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, yapımı tamamlanan eserlerin açılışını yapacak ve TEKNOFEST KKTC ödül törenine katılacak.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın KKTC'yi ziyaret edeceğini duyurdu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yarın (3 Mayıs Cumartesi) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edeceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız ziyaret kapsamında, yapımı tamamlanan KKTC Cumhurbaşkanlığı, Cumhuriyet Meclisi, Başbakanlık ve Millet Bahçesinin bulunduğu yerleşkenin açılışını yapacak ve TEKNOFEST KKTC ödül törenine katılacaklardır.

Ziyaret vesilesiyle Sayın Cumhurbaşkanımız, KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar ile de görüşme gerçekleştirecek; görüşmelerde Kıbrıs davası başta olmak üzere, ikili ilişkiler ve uluslararası gelişmeler ele alınacaktır." dedi.

Güncel Haberleri

Kocaeli'de sel felaketi: Kayıp eski muhtarın cansız bedeni İzmit Körfezi'nde bulundu
CHP'li Durdu Özbolat'tan Ali Öztunç'a başsağlığı mesajı
CHP'li Ali Öztunç'un acı günü: Annesi Hatice Öztunç hayatını kaybetti
Murat Cemcir'in şirketine iflas kararı verilmişti! Avukatından dikkat çeken açıklama
Pankreas kanseriyle mücadele ediyordu: Ünlü müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti