CZN Burak, Taha Duymaz'ın enkazının bulunduğu binadan seslendi

CZN Burak, Taha Duymaz'ın enkazının başında görev alan yetkililerle konuşarak son duruma dair bilgi verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilde yıkıma yol açtı. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da göçük altında kaldı. 

Günlerdir Taha Duymaz'ın bulunduğu enkaza giderek çalışmaları yakından takip eden CZN Burak, son durumu paylaştı.

"7-8 GÜN SÜREYE İHTİYACIMIZ VAR"

CZN Burak, çalışmaları sürdüren ekipten biriyle görüştü. Çalışmalarla ilgili bilgi veren görevli, "Bu apartman yana eğilmiş durumda. Bizim 7-8 gün gibi bir sürece ihtiyacımız var. Arkadaşımızı çıkarabilmek için binaları tıraşlamamız gerekiyor. Çok büyük tehlike var. Canla başla mücadele ediyoruz inşallah arkadaşı toprak altından çıkaracağız" dedi.

TAHA DUYMAZ'IN AİLESİ ÖLÜM HABERLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Günlerdir haber alınamayan Taha Duymaz'ın hayatını kaybettiği iddiası da sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Çıkan haberlere isyan eden Duymaz'ın abisi ve ablası "Burada acımızı yaşayamıyoruz. Perişan durumdayız saçma sapan haberlerle bizi zor duruma bırakıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

Selahattin Demirtaş'tan Deniz Göktaş’a mektup: ‘Koltuğuma göz dikmeni takdirle karşıladım...'
Deniz Göktaş'ın gösterisi gündemde: İsmail Saymaz soruşturma açıldığını söyledi
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
Masa başı çalışanlar dikkat: Her saat başı 5 dakikalık mola verimliliği artırıyor
Deniz Göktaş'tan 'kaçtı' iddiası üzerine açıklama: 'Uzun yıllar ülkede olacağım'