Darbe girişiminin yıldönümü kapsamında köprüye doğru yürüyüşler başladı

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde Şehitler Köprüsü'nde düzenlenecek etkinlik için onbinlerce kişi törenin düzenleneceği bölgeye ilerliyor. Şehir Hatları vapurları ile geçişler sürerken tören alanına Zincirlikuyu'dan yürüyerek gitmek isteyenlere şimdilik izin verilmiyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri için 15 Temmuz Şehitler köprüsü'ne gitmek isteyen vatandaşlar deniz yoluyla hareket etti. Yenikapı sahilinden yola çıkan vatandaşlar havadan görüntülendi. 
15 Temmuz Demokrasi ve Milli birlik günü etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşalar, 15 Temmuz Şehitler Köprsü'ne doğru yola çıkmaya başladı. Köprüye gitmek için bazı vatandaşlar karayolu taşıtlarını tercih ederken bazıları da deniz yolunu tercih etti. Yenikapı sahilinden vapurlarla köprüye doğru yola çıkan vatandaşlar havdan görüntülendi.

KÖPRÜYE GİTMELERİNE İZİN VERİLMEDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürümek için Zincirlikuyu’da bir araya gelen kalabalığın köprüye gitmesine izin verilmedi. 
15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde, anma etkinlikleri kapsamında Avrupa yakasından Anadolu yakasına yürümek isteyen kalabalık bir grup, ellerindeki Türk bayrakları ile Zincirlikuyu’da bir araya geldi. Buradan köprüye yürümek isteyen kalabalığa, polis ekipleri izin vermedi. Polisin izin vermemesi üzerine kalabalık grup geri dönerken ekiplerin ilerleyen saatlerde yürüyüşe izin vereceği kaydedildi. 
Polisin köprü girişinde aldığı önlemler devam ediyor.
 

Güncel Haberleri

Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi
2026 YKS tercih işlemleri başladı
Manifest'ten kanser tedavisi gören minik hayranlarına duygulandıran sürpriz