Davutoğlu, Erdoğan'a yayınladığı video ile seslendi: "Başörtüsünü referanduma götürme"

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni videosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Yapma Sayın Erdoğan, başörtüsünü referanduma götürme. Başörtüsü bir gollük pas değildir. Yazık olur Sayın Erdoğan" dedi.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Gün temiz siyaset için gemileri yakma günüdür! Gün yasaklar ve baskılar karşısında hakikati en gür sesle haykırma günüdür. Gelecek Partisi bu haykırışın sesi, ülkemizin yeni nefesidir" başlığı ile yeni bir video paylaştı.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, twitter hesabından yayınladığı video ile Erdoğan'a seslenerek, "Referanduma götürerek istismar etme derdinde. Teklifin sahibi olan ana muhalefete partisi ile görüşerek sorunu TBMM'de külliyen çözmek yerine HDP'ye heyet göndermek neyin nesi Allah aşkına?" dedi.

Gündem Haberleri

Cemil Önal Cinayeti: Derin İlişkiler Ağı, Şantaj Kasetleri ve Falyalı’nın “Kasası”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!