Defne Akçakayalıoğlu kimdir? Defne Akçakayalıoğlu nasıl öldü?

Royal Yönetim Danışmanlığı ve Ekspo Faktoring’in kurucuları Zeynep ve Hakan Kayalıoğlu’nun kızları, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hasan Akçakayalıoğlu’nun yeğeni Defne Akçakayalıoğlu, ABD’nin Miami kentinde yaşamını yitirdi.

Royal Yönetim Danışmanlığı ve Ekspo Faktoring’in kurucuları Zeynep ve Hakan Kayalıoğlu’nun kızları, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hasan Akçakayalıoğlu’nun yeğeni Defne Akçakayalıoğlu, ABD’nin Miami kentinde yaşamını yitirdi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Akçakayalıoğlu’nun vefatı ailesi, yakın dostları ve iş dünyasında büyük üzüntü yarattı.

EĞİTİM VE KARİYER HAYATI

Chicago Üniversitesi’nde bilişsel bilimler alanında eğitim gören Defne Akçakayalıoğlu, kısa süre önce Miami’de bulunan Miller Tıp Fakültesi’nde görev almaya başlamıştı. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Akçakayalıoğlu’nun ani ölümü, eğitim ve akademi çevrelerinde de derin bir şok etkisi yarattı.

FEDERASYONDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Golf Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, “Federasyonumuz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İsmail Hasan Akçakayalıoğlu’nun kıymetli kızı Defne Akçakayalıoğlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet; başta Akçakayalıoğlu Ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Defne Akçakayalıoğlu’nun cenazesi, 29 Ağustos Cuma günü Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Ulus Mezarlığı’na defnedilecek. Aynı gün saat 19.00’da Beykoz Paşabahçe’deki aile adresinde dua programı gerçekleştirilecek.

Güncel Haberleri

Gazeteci Abdullah Ağırkan’ın acı günü: Babası Hasan Ağırkan son yolculuğuna uğurlandı
Danıştay'dan üniversite öğrencilerine emsal karar: Disiplin cezaları sicilden silinebilecek
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 33 kişi dahil 63 kişi Türkiye'ye getirildi
Yasa dışı bahis operasyonu: 214 sosyal medya hesabına erişim engeli
Deniz Göktaş, tahliyesinin ardından Erkan Baş ve Sera Kadıgil ile buluştu