Delta alarmı! O ilde yasaklar geri geldi...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında aşılama ile normale dönülmeye başlanmasının ardından Bartın Valiliği aldığı kararla Bartın'da yasaklar geri geldi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında aşılama ile normale dönülmeye başlanmasının ardından Bartın Valiliği aldığı kararla Bartın'da yasaklar geri geldi.

Valiliğin kararı şöyle:

“Ülkemizde Delta varyantı koronavirüs vakalarının görülmesi ve sayısı az da olsa ilimizde ve çevre illerde bu varyanta rastlanması nedeniyle, köy muhtarları da dahil olmak üzere konunun bütün taraflarıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda, aile ve akraba arasındaki bayramlaşma etkinlikleri dışında, yöresel nitelikteki özel etkinliklerin tedbir olarak yapılmamasının uygun olacağı sonucuna varılmıştır.”

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak