DEM Partili belediye eş başkanı ve ilçe başkanı gözaltına alındı

Siirt’in Kurtalan ilçesinde çok sayıda adrese sabah saatlerin eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aralarında DEM Partili Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin ve DEM Parti İlçe Eş Başkanı Saliha Sak’ın da bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Siirt’in Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin, DEM Parti İlçe Eş Başkanı Saliha Sak’ın da aralarında bulunduğu 5 kadın gözaltına alındı.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında DEM Partili Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin’in de aralarında bulunduğu 5 kadın hakkında gözaltı kararı alındı.

Sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Kurtalan Belediyesi Eş Başkanı Sadiye Aktin, DEM Parti Kurtalan İlçe Eş Başkanı Saliha Sak, Demokratik Bölgeler Partisi İlçe Eş Başkanı Sultan Yorulmaz, Kurtalan Belediye Meclis Üyesi Mehpare Yeşilbaş ve belediye çalışanı Gülbahar İvdil gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgu işlemleri sürüyor.

Güncel Haberleri

İYİ Partili Kocamaz'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Parolayı söyledi'
Meteoroloji saat verdi: 5 il için kuvvetli yağış uyarısı
'Sahte doktor'un inşaatta usta, tamirhanede kaportacı olduğu ortaya çıktı
İmamoğlu İnşaat ve Beylikdüzü Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme: 12 kişi tutuklandı
Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli rüzgar bekleniyor