Demet Akalın'dan İbrahim Tatlıses'e 'yaylalar' çıkışı

Geçtiğimiz günlerde Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret eden ünlü isimler arasında yer almayan isimlerden Demet Akalın, sitemini sosyal medya hesabından dile getirmişti.

Dün 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Demet Akalın, "Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı" demişti.

İDO'YU ASKERE GÖNDER!

Kızgınlığı geçmeyen Demet Akalın, bugün “Yusuf Yusuf'tan gelmedi" diyen İbrahim Tatlıses'e sert bir cevap verdi.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Demet Akalın şunları yazdı:

Erkek kardeşim 2 Mayıs'ta askere gidiyor! Bana "Yusuf yusuf" diyen İbrahim Tatlıses!!! Yazık!!!! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin hadi bakalım!!!!

'BENİM SÖZÜM SİZE DEĞİLDİ'

Demet Akalın'ın ardından İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabında oğlu Ahmed'in askerlik fotoğrafını paylaştı ve altına şu notu düştü:

"Demet Hanım lafım size değildi, soru içinde isminizi duymadım bile... Lafı kime dediğimi bilen bilir... Mevzu VATAN AŞKI ise, benim oğlum AHMED, askerliğini uzun dönem olarak SARIKAMIŞ’ta yaptı, başarısından ötürü de 3 tane madalya aldı!!! O dönem Reha Muhtar ile Ana Haber’de bile çıktı, arşivleri araştırın bulun!!!"

Güncel Haberleri

Şanlıurfa depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan açıklama: Daha büyük deprem bekleniyor mu?
Ev yapımı konserve hazırlayanlar dikkat: Bu hata ölümcül olabilir
Şanlıurfa’da okullar tatil mi? Valilikten deprem sonrası açıklama
Şanlıurfa’da 5,4 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi
Dusan Vlahovic’ten Serenay Sarıkaya hamlesi! Sosyal medyada gündem oldu