Depremin ardından Düzce Valiliği'nden açıklama: "Eğitime 1 gün ara verildi"

Düzce Valiliği'nden meydana gelen depremle ilgili açıklama geldi. Vali Cevdet Atay, can kaybı yaşanmadığını bildirirken, eğitime de 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Düzce Valiliği'nden de açıklama geldi. Düzce Valisi Cevdet Atay, depremin ardından can kaybı veya olumsuz bir durum olmadığını aktardı. Vali Atay, Düzce'de eğitime 1 gün ara verildiğini de paylaştı.

Atay şu paylaşımı yaptı:

"1 GÜN EĞİTİM-ÖĞRETİME ARA VERİLMİŞTİR"

"İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim - öğretime ara verilmiştir. Hepimize çok geçmiş olsun."

"CAN KAYBI BİLGİSİ BULUNMAMAKTADIR"

"İlimizde meydana gelen 5.9 şiddetinde ki deprem'in ardından Valiliğimize, AFAD ve 112 ekiplerine şu ana kadar ulaşan can kaybı bilgisi bulunmamaktadır. Ekiplerimizin saha taraması devam etmektedir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun."

Gündem Haberleri

CHP'ye 'şaibeli kurultay' soruşturmasında kritik gelişme
PKK'nin 'fesih' açıklamasına Mansur Yavaş'tan 'referandum'lu tepki
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan PKK'nın fesih kararı sonrası ilk açıklama
Ahmet Türk'ten fesih kararı sonrası dikkat çeken açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan PKK'nın fesih açıklamasına ilk yorum