Depremin yerle bir ettiği Hatay'dan kahreden görüntüler! Aynı arabada, aynı yolda depremden önce ve depremden sonra...

Depremin yıktığı Hatay'ın İskenderun ilçesinde her zamanki rutin rotasından giden bir aracın deprem öncesi ve sonrası kayıtları bir araya getirdiği görüntüler gündem oldu.

Kahramanmaraş merkezli deprem Hatay'ı yerle bir etti. Şehirde geriye acılı ve çaresizce yardım bekleyen insanlarla, enkaz yığınına dönen çürük yapılardan başka bir şey kalmadı.

Depremin yıkıma uğrattığı Hatay'ın İskenderun ilçesinde çekilen bir görüntü ise durumun ne denli kahredici olduğunu gözler önüne serdi.

Bir yurttaş, İskenderun'da her zamanki rutin rotasından giderken aynı araçta, geçtiği yolların deprem öncesi ve sonrası görüntülerini paylaştı.

İşte izleyenleri mahveden o görüntüler...

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü