Depremzede çocuk: "Kemal Abi, seninle fotoğraf çektirelim de havamız olsun"

Kahramanmaraş’ta çadırkentteki bir çocuk, “Kemal Abi, seninle fotoğraf çektirelim de havamız olsun” diyerek Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi’nin Dulkadiroğlu ilçesinde kurduğu çadırkentte dün depremzedelerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, depremzedelere “Yanınızdayız. Felaketi birlikte, dayanışma içinde atlatacağız” mesajı verdi.

Çadırkentte kalan çocuklara hediyeler veren Kılıçdaroğlu, “İşte bu güzel çocuklarımızın yarınları için daha çok çalışacağız. Güzel bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” dedi.

"KEMAL ABİ SENİNLE FOTOĞRAF ÇEKTİRELİM DE HAVAMIZ OLSUN"

Bir çocuk, bu sırada, “Kemal Abi, seninle fotoğraf çektirelim de havamız olsun” diyerek Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Konak Belediyesi’nin kurduğu çadırkentin en küçük misafiri olan 4 aylık Ebrar bebek ve 1 yaşındaki Emre’yi kucağına aldı.

Çadırkentte kalan gençler ise kendileriyle sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu’ndan üniversite hazırlıkları için destek istedi. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’u işaret eden Kılıçdaroğlu, “Belediye Başkanı’mız burada, size gereken her türlü desteği verecektir” dedi.

Güncel Haberleri

Kubilay Kaan Kundakçı'nın babasından beraat kararına itiraz: “Aleyna bu işin baş mimarı!”
Gazeteciler Murat Ağırel ve İsmail Saymaz hakkında 14 yıl 10’ar aya kadar hapis istemi
Ferhat Göçer cerrahlığı neden bıraktığını anlattı: “Ağlaya ağlaya bıraktım”
Muratcan Işıldak, Uluslararası Balkan Üniversitesi’nde Sosyal Demokrasinin İdeolojik Dönüşümünü Ele Aldı
Televizyon sektöründe kriz büyüyor: Galatasaray maçı nedeniyle bu akşam üç dizinin yeni bölümü yayımlanmayacak