Depremzededen kaçan muhabir LeMan kapağında!

LeMan, enkazın başında çaresizce bekleyip sorunlarını anlatan depremzededen kaçan Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu’nu kapağına taşıdı.

Kahramanmaraş'taki depremlerde ilk iki gününde arama kurtarma çalışmalarının geciktiğini, bölgeye yardımların koordine edilemediğini söyleyerek iktidara tepki gösteren depremzedeler, bir yandan da medyazede olarak tarihe geçtiler.

Bu süreçte iktidara yakın medyanın tepkilerini dile getirmek isteyen yurttaşları engelleme çabaları da çok büyük tepki topladı.

"MEDYADA SINIFTA KALANLAR"

Habertürk canlı yayınına bağlanan Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu da konuştuğu depremzede ekiplerin gelmediğini söyleyince lafını kesip, depremzedeye arkasını dönerek uzaklaşmıştı.

LeMan, muhabirin depremzedeye sırtını dönerek uzaklaştığı anı ‘Medyada sınıfta kalanlar’ başlığıyla çizdi.

Güncel Haberleri

Selahattin Demirtaş'tan Deniz Göktaş’a mektup: ‘Koltuğuma göz dikmeni takdirle karşıladım...'
Deniz Göktaş'ın gösterisi gündemde: İsmail Saymaz soruşturma açıldığını söyledi
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
Masa başı çalışanlar dikkat: Her saat başı 5 dakikalık mola verimliliği artırıyor
Deniz Göktaş'tan 'kaçtı' iddiası üzerine açıklama: 'Uzun yıllar ülkede olacağım'