Diyanet-Sen Aleyna Tilki’nin konserinin iptalini istedi

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, Çorum'da 16 Eylül'de düzenlenmesi planlanan Pırlanta Pirinç Festivali'nde sahne alacak olan Aleyna Tilki'nin konserini hedef gösterdi.

Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı İsmail Şanal, Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Pırlanta Pirinç Festivali’nde sahne alacak olan Aleyna Tilki’nin programının iptal edilmesini istedi.

Bölgenin yerel haber sitesinin aktardığına göre, sosyal medya hesabından açıklama yapan Diyanet-Sen Şube Başkanı Şanal, "şehrin kültürüne, sanatına, sosyal yaşamına, geleneklerine, değerlerine ve inancına katkı sağlamayan, dini ve milli değerleri ayaklar altına alanları Osmancık’ta görmek istemediklerini" söyledi.

"Toplumun ahlakıyla zıt hayat yaşayan, LGBT savunucusu kişilerin sanatçı kimliğiyle insanların önüne rol model gibi sunulmasına karşı çıktıklarını" ifade eden İsmail Şanal, "şehrin idarecilerini toplumsal hassasiyetleri dikkaya almaya ve programın iptali için gereğini yapmaya" davet etti.

Güncel Haberleri

Arda Turan'dan A Milli Takım İddiasına Net Yanıt
MSB'den Kritik Açıklama: Bedelli Askerlik Ücreti Ne Kadar Olacak?
Sağlık Bakanlığı'ndan Flaş Karar! Aktar ve Marketlerde Satışı Yasaklandı! Artık Sadece Eczanelerde Bulunacak
Sivas'ta Madımak’ın 33 Yıllık Adalet Çıkmazı: Katliam Davası Nasıl Zamanaşımına Gitti?
Gözaltına alınmıştı: Deniz Akkaya, ev sahibinden şikayetçi oldu