Dolandırıcılar bu kez Mynet sitesini taklit etti! Fatih Altaylı ile Muharrem İnce üzerinden düzmece diyalog kurdular

Mynet sitesini taklit eden dolandırıcılar, Fatih Altaylı ve Muharrem İnce arasında canlı yayında yaşanmış gibi düzmece bir diyalog yazarak vatandaşı kandırmaya çalıştı.

Mynet haber sitesinin tasarımını taklit eden dolandırıcılar Fatih Altaylı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasında bir diyalog kurguladı.

Uzun metinlerle gerçek bir canlı yayından alıntı yapılmış gibi metin yazan dolandırıcılar, Fatih Altaylı’nın adını kullanarak vatandaşı dolandırıcılık ağına çekmeye çalıştı.

Sosyal medyada paylaşılan sahte sitenin bağlantı uzantısı ise bazı vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Sahte site üzerinden sözde canlı yayında geçiyormuş gibi yazılan diyalogda Fatih Altaylı sanki zengin olmanın sırrını ağzından kaçırıyor.

Dolandırıcılar yüksek kar vaatli tuzaklarını vatandaşa çok güzel bir yatırım aracıymış gibi tanıtmaya başlıyor.

Fatih Altaylı’nın ağzından yazılan "Eğer bana inanmıyorsanız yanıldığınızı kanıtlayacağım. Bana sadece 250€ verin ve bu BitAMG 3.0 Ai Plixi platformuyla sadece 12-15 hafta içinde bir milyon kazanacağım!" sözlerinin ardından diyalog dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmek adına uzayıp gidiyor.

Sahte hesap görüntüleri ve düzenlenmiş banka dekontlarıyla olayı bir gerçek gibi aktaran dolandırıcılar vatandaşın güvenini de kazanmaya çalışıyor.

Tabii sahte diyaloğun onlarca yerinde dolandırıcılık sitesine yönlendiren linkler de vatandaşı tuzağına çekmek için bekliyor.

Güncel Haberleri

Ceza Hukukunda Yeni Dönem Başladı: 12. Yargı Paketi Sanık ve Mağdurlar Açısından Neleri Değiştirdi?
Doğum Tarihiniz Bu Günlerden Biriyse Dikkat! Yaz Bitmeden Para Gelebilir
Oya Lale Özan Arslan hakkında gözaltı kararı
Çiğli’de belediyeye ikinci silahlı saldırı: Bu kez tesislere ateş açıldı!
Girne'deki faciada ölü sayısı 12'ye yükseldi