Eğitimci Nazmi Arıkan bıçaklanarak öldürüldü! Fen Bilimleri Dershaneleri'nin kurucusuydu

Fen Bilimler Dershaneleri’nin kurucusu Nazmi Arıkan, bıçaklı saldırı sonucu öldürüldü.

Fen Bilimleri Dershaneleri’nin kurucusu, eğitimci Nazmi Arıkan öldürüldü.

Arıkan, Çanakkale Gelibolu'ya bağlı Karainebeyli köyündeki çiftliğinde ölü bulundu. Arıkan ile birlikte şoförünün de cansız bedenine ulaşıldı.

Eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'in cesetleri, otopsi için Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, fail ya da faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

NAZMİ ARIKAN KİMDİR?

Nazmi Arıkan, Yozgat Sorgun'a bağlı Salur köyünde dünyaya geldi. Salur'da ilkokul ve ortaokul eğitimini tamamlayan Arıkan, Tokat Öğretmen Okulu’nu bitirerek sınıf öğretmeni oldu. Gazi Eğitim Enstitüsü’nde okuyarak fizik öğretmenliği diplomasını aldı. MEF Dershanesi’nde öğretmenlik yaparken, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği’ni okudu.

Bolu Öğretmen Okulu’nda bir yıl öğretmenlik yaptı ve ardından özel dershaneciliğe geçti.

1997 yılında Fen Bilimleri Merkezi Dershanesi’ni devraldı. Tek şube olarak aldığı dershane 2012 yılında İstanbul’da 25, Türkiye genelinde ise 80 şubeye ulaştı. 2011 yılında Fen Bilimleri Okulları’nı açtı.


 

Güncel Haberleri

Ferdi Zeyrek'in sağlık durumunda son durum
Güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e geçmiş olsun telefonu
Çanakkale'de 5.2 büyüklüğünde deprem!
CHP camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz