Ekrem İmamoğlu ile ilgili "manifesto yayınlayacak" iddiası

CHP'de seçim yenilgisi sonrası değişim tartışmaları sürerken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Değişime evet' manifestosu yayımlayacağı öne sürüldü.

CHP'de kaybedilen seçimlerin ardından değişim tartışmalarını başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu hafta önemli bir adım atacağı ve "Değişime davet" isimli bir manifesto yayımlayacağı iddia edildi.

'DEĞİŞİME EVET' MANİFESTOSU

NTV'den Tuğba Öztürk'ün haberine göre İmamoğlu'nun, "Değişime davet" adını taşıyan manifestosunu bu hafta yayımlaması bekleniyor. İmamoğlu'nun kurmaylarını da kamuoyuna tanıtacağı belirtiliyor.

Edinilen bilgilere göre manifestoyla aynı ismi taşıyan bir internet sitesi de kurularak CHP'de değişim isteyen partililerin görüş ve önerileri alınacak.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’