Ekrem İmamoğlu'nun 'ahmak davası' hakkında tuhaf olaylar! CHP'li Günaydın: "Korkunun ecele faydası yok!"

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı dava hakkında sert ifadeler kullandı.

CHP'li Gökhan Günaydın, İmamoğlu’nun yargılandığı 'Ahmak Davası'nda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın dosyanın durumunu yazıyla sormasına ve İstanbul BAM'ın da dosya için 'atama bekliyoruz' diye cevap vermesine sert tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen davaya yönelik açıklamada bulundu.

"YAPTIKLARINIZI BİLİYOR, İZLİYORUZ"

X hesabından belge paylaşan Günaydın, şu ifadeleri kullandı;

"Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen Ahmak Davası’nda, her nedense Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı dosyanın durumunu merak edip yazıyla soruyor, İstanbul BAM da dosya için atama bekliyoruz diye cevap veriyor! Yaptıklarınızı biliyor, izliyoruz. Bilin ki, korkunun ecele faydası yok!"

Gündem Haberleri

MetroPOLL Araştırma'dan flaş anket
İmamoğlu dikkat çeken o belgeseli paylaştı
Hiçbir açıklaması olamaz
Mansur Yavaş'tan Ekrem İmamoğlu'na ziyaret
Müftü Ahmet Mehmetalioğlu’nun Kocaeli'ye tayini iptal edildi