Eleştirilere cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ismini açıklarken kullandığı, "Sayın İnce, gel bakalım buraya" sözüne ilişkin açıklamada bulundu.

Cümlesinin başındaki "Sayın" sözcüğünün atıldığını belirten Kılıçdaroğlu yapılan yorumlara tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Eski bir arkadaşlığımız var, samimiyetimiz  var. Bunu Muharrem Bey’in kişiliğine yönelik bir üslup olarak görenler arkadaşlığın ne olduğunu bilmiyorlar" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayını açıklarken İnce'yi kürsüye çağırma şekliyle eleştirilmiş,  “Muharrem İnce, gel bakalım buraya” dediği gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.  Kılıçdaroğlu'nun gelen eleştirilere yanıtına yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun eleştirilere neden olan ifadesinin gerekçesini şöyle açıkladı:

“Muharrem bey ile bizim arkadaşlığımız 2002 öncesine dayanıyor. Daha milletvekili olmadan tanışıyorduk biz. Eski bir arkadaşlığımız var, samimiyetimiz var. Bunu Muharrem Bey’in kişiliğine yönelik bir üslup olarak görenler arkadaşlığın ne olduğunu bilmiyorlar. Dostluğun ne olduğunu bilmiyorlar. Aramıza girmeye çalışıyorlar ve gerçekten önyargıyla hareket ediyorlar.”

Güncel Haberleri

Yakalanmamak için ilginç yöntem: Tekne partisine gider gibi giyindiler
O ülkede okullarda cep telefonu yasaklandı
Manisa’daki okul saldırısı sonrası 92 X hesabına erişim engeli
Manisa’daki okul saldırısında yeni gelişme! Saldırganın ailesi de gözaltında
MasterChef’ten siyasete sürpriz transfer! Eray Aksungur’un tercihi belli oldu