Enver Aysever'den Demirören isyanı: "Mallarına el koymazsam şerefsizim"

Gazeteci Enver Aysever, Demirören Holding'in Ziraat Bankası'ndan aldığı kredilere karşılık olarak ipotek ettirdiği belirtilen Kemer Country'deki yeşil alanların yapılaşmaya açılmasına çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

Enver Aysever, TELE 1'de yaptığı "Gündeme Not" programında yaşananlara tepki göstererek "Yazık günah ya, memelekette ne yeşil bıraktınız ne park bıraktınız ne ev bıraktınız. Çalışan insan bir lokma ekmek bulamıyor, bunlar bir eli yağda bir eli balda. Ne özelliğiniz var? Devlet bunlara kredi veriyor, gariban işçi son derece sıkıntılı vaziyette, emekli öyle... Bunların ne özelliği var? Ben olsam yemin ediyorum geldiğim gün, bunların mallarının tamamına el koymazsam şerefisizm" ifadelerini kullandı. 

"ŞIMARIK PATRONLAR, GÖRGÜSÜZ TİPLER"

"Bunları devlet görevine gönderirim" ifadeleriyle sözlerini sürdüren Aysever, "Yanında çalıştığı kim var tuvaletçi mi? Ulan 6 ay sen tuvaletçilik yapacaksın. Sana yemek getiren aşçı mı garson mu? Sen ona yemek getireceksin. Bak bakalım bu şımarık patronlar bu görgüsüz tipler o zaman ne yapacaklar" dedi. 

"YATACAK YERİNİZ YOK"

Enver Aysever, tepkisinin devamında ise "Halkın kanını emdiniz, canına okudunuz. Aldığınız kredileri ödemediniz. Yatacak yeriniz yok" ifadeerini kullandı.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’