Erdil Yaşaroğlu'na tepkiler çığ gibi büyüyor

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Yanbak isimli bir şahısın dile getirdiği "Erdil Yaşaroğlu'nun karikatürünü paylaştığım için mahkemeye verildim" iddiasına Yaşaroğlu yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Yanbak isimli bir yurttaşın dile getirdiği "Erdil Yaşaroğlu'nun karikatürünü paylaştığım için mahkemeye verildim" iddiasına Yaşaroğlu'ndan cevap geldi. ​​​​​​​

Yaşaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamaya "Karikatür bizim hayatımız... Arkadaşlar bizim ve karikatür sevenler için önemli olduğunu düşündüğümüz bir açıklamamız var." ifadesini de ekledi.


Söz konusu açıklamada "Sadece ticari amaç için paylaşılan karikatürlere dava açıyoruz" diyen Yaşaroğlu'na cevap sosyal medya kullanıcılarından geldi. Paylaşımın altında 58 yaşında bir ev hanımının ve bir sağlık çalışanının da paylaşımına dava açıldığı vurgulandı.

Güncel Haberleri

Eşini darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Kahveci serbest bırakıldı
LGS tercihleri başladı: İşte puan ortalamasına göre Ankara'nın 'en iyi' liseleri
'Suça sürüklenen çocuk' düzenlemesi: 15-18 yaş arasına müebbet hapis cezası geliyor
Meteoroloji açıkladı: Yağış bekleniyor
Ankara'da 'Reşo Ağa' operasyonu: 15 kişi gözaltına alındı