Erdoğan, AKP İstanbul İl Başkanlığı’na geldi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katılıyor. Toplantıda istifası istenen belediye başkanlarının 'son durumunun' da masaya yatırılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Köşkü’nden saat 11.15’te çıkarak Sütlüce’de bulunan AKP İstanbul İl Başkanlığı’na geldi.

Erdoğan’ı burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AKP Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Erol Kaya ve Ravza Kavakcı, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı.

BELEDİYE BAŞKANLARI DA GÜNDEMDE

Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşiyor. Toplantıda istifası istenen ancak şu ana kadar istifa etmeyen Ankara Büyükşehir 

Güncel Haberleri

3 çocuk sahibi kadına memurluk yolda!
İktidar 2025’te 3 trilyon TL vergi gelirinden vazgeçti
Trump: Pakistan ve Hindistan tam ve acil ateşkes konusunda anlaştı
İSKİ, İstanbul barajlarındaki doluluk oranını açıkladı
İçişleri Bakanlığı 28 il için sarı kodlu uyarı yaptı