Erdoğan Fazıl Say'ın konser davetine yanıt verdi

“Erdoğan, Fazıl Say’ın konserine katılacak mı” şeklindeki soruya, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız katılmak istiyor” yanıtını verdi.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, 18 Ocak’ta düzenleyeceği “Truva Sonatı” Ankara Prömiyerine AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı da davet etmişti. Erdoğan’ın Fazıl Say’ın davetine ne yanıt verdiği ise merak konusu olmuştu. 

Bugün AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP MKYK ve MYK sonrası basına açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, “Erdoğan, Fazıl Say’ın konserine katılacak mı” şeklindeki sorusuna, Ömer Çelik, “Cumhurbaşkanımız konsere katılmak istiyor” yanıtını verdi.

Ömer Çelik’in yanıtının tamamı şöyle:

“Sayın Cumhurbaşkanımız bu davete, bu konsere katılmak istiyorlar. Şu anda özel kalemi randevular, tarih ayarlamaları konusunda çalışıyorlar. Kesin konuşamıyorum. Bu ara dış temasları olacak, seçim süreciyle ilgili içerde de yoğun bir programı var. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konsere, bu kültürel faaliyetlere daha yoğun katılmak istiyorlar ama bu program yoğunluğu pek el vermiyor. Bu konsere katılma konusunda da olumlu yönde arzuları var. Umarız o tarihle ilgili olarak çok önemli bir gündem önümüze gelmez. Böyle bir şey olmadığı takdirde katılacaklar.”

Güncel Haberleri

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren kritik uyarı!
Kurban kesimi ne zamana kadar yapılabilir?
Devletin yeni ajandası ve muhalefetin görmediği şey
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile bayramlaştı
Tanınmış zeytinyağında hile tespit edildi