Erdoğan: "Harran Üniversitesi'ni kim yaptı? Yaparsa AK Parti yapar" Not: Harran Üniversitesi 1992'de açıldı...

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1992'de açılan Harran Üniversitesi'ni AKP'nin yaptığını iddia ederek, "Harran Üniversitesi'ni kim yaptı? Yaparsa AK Parti yapar." dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da temel atma töreninde konuştu. "Seçim tercihi, öfke ile kalkarak, küserek tepki ile verilecek karar değil" sözleriyle seçmenleri ikna etmeye çalışan Erdoğan, 1992'de açılan Harran Üniversitesi'ni kendileri açmış gibi anlattı.

Erdoğan açıklamalarının bir bölümünde Şanlıurfa'daki Harran Üniversitesi'nin kendi iktidarları döneminde yapıldığını öne sürdü. 

1992'de kurulan üniversite için Erdoğan, "Şanlıurfa Havalimanı'nı kimler yaptı. Buraya bu yolları kimler yaptı. Harran Üniversitesi'ni kim yaptı. Yaparsa AK Parti yapar" sözlerini sarf etti. 

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’