Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu özlediğini böyle itiraf etti: ’Bana her şey Kemal’i hatırlatıyor’

Kemal Kılçdaroğlu’na ‘Bay Kemal’ olarak seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir toplantı çıkışı söylediği şarkı gündem oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 7’inci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kasım ayında CHP’nin 38’inci Olağanüstü Kongre’sinde koltuğunu Özgür Özel’e bıraktı.

Bir ofis açarak çalışmalara yürüteceğini söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun gidişiyle ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yapılmıştı.

Kılçdaroğlu’na ‘Bay Kemal’ olarak seslen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir toplantı çıkışı söylediği şarkı gündem oldu.

Kanun ve saz eşliğinde kalabalık halinde söylenen “Bana her şey seni hatırlatıyor" isimli şarkıya Erdoğan’da eşlik etti.

Erdoğan şarkının sözlerini "Bana her şey Kemal'i hatırlatıyor” şeklinde değiştirmesi sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın beklenmedik bu sözleri üzerine salonda bulunanalar kahkahaya boğuldu.

Gündem Haberleri

İmamoğlu Cezaevinden Seslendi: Türkiye’yi Bir Fotoğraf Karesine Sığdıramazsınız
Türkiye'den beyi göçü hamlesi: Dönmeleri için aylık 3.980 Euro maaş...
CHP'li Hüseyin Can Güner'den Kurultay Davasına Tepki: Partimize Kara Çalınmasına İzin Vermeyiz...
Son durumu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı!
CHP'nin kurultay davası ertelendi!