Erdoğan, komünist Başkan Maçoğlu'na özendi ve bakın ne yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Ovacık'ta uzun süredir yaptığı bir uygulamayı İstanbul'da 1 aylığına yapacağını duyurdu.

2014 yılında dönemin TKP'li Ovacık Belediye Başkanı ve şimdiki Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun 1 TL olan otobüs fiyatlarını ücretsiz yapması, büyük olay yaratmış ve Türkiye'de milyonlarca vatandaş Ovacık'ta ulaşımın ücretsiz olmasına imrenerek bakmıştı.

O zamanın ardından tam 9 yıl geçti. Benzer bir uygulamayı müjde olarak AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.

METRO 1 AY ÜCRETSİZ

Erdoğan, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nun açılış töreninde konuştu ve metronun 1 ay süreyle ücretsiz olacağını duyurdu. Ulaşım müjdesinin seçimlere kısa bir süre kala verilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Gündem Haberleri

AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"
"Benim İçin Tek Bir Hak Var"
Sahte Dolar ve Avro Detayı