Erdoğan ve Türk-İş Başkanı Atalay'ın ilginç diyalogu: "Gırtlağımızı sıkmasınlar"

Asgari ücretin 5500 TL'ye çıktığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türk İş Başkanı Ergün Atalay arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete yapılacak zammın ne olacağındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ekranların karşısına geçti ve o merakı giderdi. Asgari ücret yüzde 25 zamlanarak net 5500 TL oldu. 

"MUTABIK MIYIZ?"

Asgari ücrete yapılan zammı açıklayan Erdoğan'ın daha sonra çevresindekilerle ilginç diyalogları oldu. Sağına ve soluna dönerek "Mutabık mıyız?" sorusunu soran Erdoğan, Türk İş Başkanı Ergül Atalay'dan güçlü bir yanıt alamadı. Daha sonra Türk İş Başkanı Ergün Atalay, "Hayırlı olsun" yanıtını verince Erdoğan da Atalay’a yönelik "Gırtlağımızı sıkmasınlar" dedi. Atalay ise "Olur mu Sayın Cumhurbaşkanım" karşılığı ile Erdoğan'a yanıt verdi. 

O anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak