Erdoğan yakınındaki o ismi gönderiyor!

Kabinede yapılan değişikliklerin ardından bir 'üst düzey' değişikliğin de Saray'da yapılacağı iddia edildi. İddialara konu olan isim ise geçen günlerde bir restorana ödediği hesapla gündeme gelen Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinedeki değişikliklerinin ardından Saray'da da değişiklik olacağı iddia edildi. İddialara göre yeni değişiklik, 'üst düzey' olacak.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın Halk TV canlı yayınında aktardığına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’yı görevden alacağı öğrenildi.

Odatv'nin iddiası ise Kıratlı'nın yerine Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk Ve Mevzuat Genel Müdürü Hakkı Susmaz getirilecek.

KIRATLI, ÖDEDİĞİ HESAPLA GÜNDEM OLMUŞTU

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı geçen günlerde bir restorana ödediği hesapla gündeme gelmişti.

Metin Kıratlı ve AKP Ankara İl Başkan Yardımcısı Serkan Korkutata'nın Bodrum'da bir restoranda 168 bin lira hesap ödediği ortaya çıkmış, ardından söz konusu haberlere erişim engeli getirilmişti.

Güncel Haberleri

İYİ Partili Kocamaz'ın ifadesi ortaya çıktı: 'Parolayı söyledi'
Meteoroloji saat verdi: 5 il için kuvvetli yağış uyarısı
'Sahte doktor'un inşaatta usta, tamirhanede kaportacı olduğu ortaya çıktı
İmamoğlu İnşaat ve Beylikdüzü Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme: 12 kişi tutuklandı
Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli rüzgar bekleniyor