Erdoğan’dan Osman Kavala’ya: “Türkiye’nin Soros’u, Gezi’nin koordinatörü”

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Davası’na ilişkin konuştu. Erdoğan, Osman Kavala ile ilgili “Gezi’nin Soros’u, Gezi’nin koordinatörü” dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da STK temsilcileri ile iftar programında konuştu. Gezi Davası kararına ilişkin konuşan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“KUSURA BAKMASINLAR BU ÜLKEDE YARGI VAR”
 

“Bir zatla ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu, Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Yargımız, bu konuda kararını verdi. Kusura bakmasınlar bu ülkede yargı var. Yargı da kendi inandıklarını bildiklerini hakkın egemen olduğunu göstermek için bu kararı verdiler verecekler.”

“UYSANIZ DA UYMASANIZ DA BU KARAR UYGULAMAYA GİRECEK”

“Şimdi birçok yerden arayanlar var. Yurt dışından arayanlar oldu. Biz de dedik ki 'kusura bakmayın Türkiye hukuk devleti'. Siz terör örgütünün caddelerinizde boy göstermesine evet diyorsunuz. PKK paçavralarıyla boy gösteriyor. Onlara ses çıkarmıyorsunuz. Türkiye'de atılan adımlar sizi rahatsız ediyor. AİHM ne dedi ilk derece mahkeme kararı vermediği sürece adım atamayız denildi. Şimdi buyurun karar verildi. Artık verilen karara tabi olacaksınız. Uysanız da uymasanız da bu karar uygulamaya girecektir.

Gündem Haberleri

Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı
"Cezaevinde Bir Saniye Bile Pişman Olmadım"