Erdoğan'ın o sözlerine bir tepki de Ali Babacan’dan geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Meral Akşener'in Rize ziyaretine ilişkin sözlerine tepki gösteren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bunlar iyi günleriniz demesi demokrasimiz adına utanç vericidir. Tehditler fayda etmez” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretinde karşılaştığı provokatif olaylara değinerek, “Gelin hanım beni (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor onun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” ifadelerini kullandı.

“DEMOKRASİMİZ ADINA UTANÇ VERİCİ”

Erdoğan'ın sözlerine bir tepki de DEVA Partisi lideri Babacan'dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Babacan, “Cumhurbaşkanı'nın muhalefete tehditler savurması, ‘Bunlar iyi günleriniz' demesi demokrasimiz adına utanç vericidir. Endişeniz olmasın; bugünlerden demokrasimizi güçlendirerek çıkacağız. Ülkemiz hızla DEVA bulacak. Tehditler fayda etmez” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

4 kent AKP'den CHP'ye geçiyor
Bunu yapana ağır cezalar yolda
Benimle uğraşmaktan vazgeç, İzmir'e hizmet et
Bu kez yer Gaziantep!
Yeni mahkemeler kuruldu