Erdoğan'la sınıra giden ünlüler 'Milletin duası' adlı türküyü seslendirdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte Suriye sınırındaki karakolu ziyaret eden ünlüler, 'Milletin Duası' adlı türküyü seslendirdi. Türküye çekilen klipte, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dua etmesi ve kamuflajıyla askeri selamlaması ile operasyon görüntüleri yer alıyor.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim KalınYavuz Bingöl ve Ümit Yılmaz'ın söz ve müziğini yaptığı türkünün aranjesini ise Mete Artun yaptı. Türküyü, İbrahim Tatlıses, Orhan GencebayYavuz BingölSibel Can, Cengiz KurtoğluAlişan, Kutsi, Metin Şentürkseslendirdi. 

Kalın Twitter'da duyurdu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, klibi sosyal medya hesabı Twitter'dan  "Mehmetçik için bir türkü yaktık. Adını Milletin Duası koyduk. Milletin duasına mazhar olan vatan evlatlarına ithaf ettik. Sanatçılarımız yürekleriyle okudular. Kısa bir bölüm: “Mehmedim cephede vurur Düşmana dünyayı dar eder Düşmesin gönlüne keder Milletin duası yeter" paylaşımıyla duyurdu.

Mehmetçik için bir türkü yaktık.
Adını Milletin Duası koyduk.
Milletin duasına mazhar olan vatan evlatlarına ithaf ettik.
Sanatçılarımız yürekleriyle okudular.
Kısa bir bölüm:

“Mehmedim cephede vurur
Düşmana dünyayı dar eder
Düşmesin gönlüne keder
Milletin duası yeter” pic.twitter.com/j0wjCbxlYk

— Ibrahim Kalin (@ikalin1) 27 Nisan 2018

Güncel Haberleri

Yakalanmamak için ilginç yöntem: Tekne partisine gider gibi giyindiler
O ülkede okullarda cep telefonu yasaklandı
Manisa’daki okul saldırısı sonrası 92 X hesabına erişim engeli
Manisa’daki okul saldırısında yeni gelişme! Saldırganın ailesi de gözaltında
MasterChef’ten siyasete sürpriz transfer! Eray Aksungur’un tercihi belli oldu