Eren Erdem kurultayın ardından görevini bıraktı

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürüten Eren Erdem, 38. Olağan Kurultayı'nın ardından görevi bıraktı.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 ay önce, CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak aldığı Eren Erdem, görevinden ayrıldı.

T24'ün aktardığına göre, Erdem, gazetecilerin olduğu WhatsApp grubuna gönderdiği mesajında, "Görev yaptığım 5 aylık süreçte; mesaime katkınız için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince işlerinizi kolaylaştırmaya çalıştım. İstemeden kırdığım biri varsa, helallik isterim" yazdı.

Genel Merkez'deki odasını boşalttığı iddia edilen Erdem, ayrıca göreve yeni gelecek kişilere başarılar diledi.

Gündem Haberleri

Resmi Gazete'de yayımlandı
Yurt Gazetesi Temsilcisi Abdullah Ağırkan’dan AK Parti İBB Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş’a Ziyaret
3 sizden 3 bizden görevlendirin...
RTÜK'ten Sözcü TV, Halk TV, NOW TV ve Tele1'e ceza
Cem Küçük'ten dikkat çeken bakanlık önerisi geldi