Ermenistan’da Türk bayrağı yakıldı!

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 1915 Olayları'nın 102'nci yıl dönümünde anma etkinliği düzenlenirken, Türk ve Azerbaycan bayrakları yakıldı.

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 1915 Olayları'nın 102'nci yıl dönümünde anma etkinliği düzenlenirken, bir grup kendini bilmez ırkçı, törende Türkiye ve Azerbaycan bayraklarını yaktı. 


Meşaleli yürüyüşe iktidardaki Cumhuriyetçi Partinin gençlik yapılanmasının yanı sıra, Taşnaksütyun partisinin gençlik kolları “Yerkir Tsirani” üyeleri ve işgal altındaki Dağlık Karabağ’dan ve diasporadan bazı isimler katıldı.


DHA’nın haberine göre; Erivan’ın merkezindeki Özgürlük Meydanı’nda başlayan gösterilerde, aşırı milliyetçi bazı Ermenistan vatandaşları, Türk ve Azerbaycan bayraklarını ateşe verdi.

Güncel Haberleri

MasterChef şampiyonu Eren Kaşıkçı'nın ölümünde yeni ayrıntı: Ortağı açıkladı!
Ekran bağımlısı gençlerde 'gece kaydırması' tehlikesi
Yapay zeka devlerinden hükümetlere çağrı: Sınırları aşan teknolojiye fren yapmaya hazır olun
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?
Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın sosyal medya hesabına da erişim engeli getirildi