PTT’nin taşeron firmasında çalışan emekçiler, sendikalaştıkları için Kod 29 ile işten çıkarıldı, işçilerin bir kısmı da ücretsiz izne gönderildi. İşçiler günlerdir İstanbul ve İzmir’deki PTT işyerleri önünde eylem yapıyordu. İşçiler 2 Şubat günü Ankara’ya gelerek eylemlerini burada sürdürmeye başladılar. İşçiler, işlerine geri dönmek ve sendikal haklarının tanınmasını istiyor.
2 gündür Ulus Atatürk Heykeli önünde açıklama yapan emekçiler, bugün açıklamalarını 30 metre ilerideki PTT Genel Müdürlüğü önünde taşımak istedi ancak polis izin vermedi. PTT emekçileri gözaltına alındı.
Eylem yapan PTT emekçilerine polis sert müdahale etti
Sendikalaştıkları için Kod 29 ile işten çıkarılan PTT emekçileri, PTT Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapmak isterken gözaltına alındı.
Gündem Haberleri
CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak